Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ημέρα της μητέρας

Είσαι σούπερ μαμά; Κέρδισε το δώρο σου!

Τα παιδιά, η δουλειά, το σπίτι, ο σύζυγος, οι υποχρεώσεις και παρόλα αυτά εσύ τα καταφέρνεις! Υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι είσαι Super Mama;

Η Ευρωκλινική γιορτάζει της Ημέρα της Μητέρας (13 Μαΐου) και κάνει ένα δώρο περιποίησης και ομορφιάς σε δέκα “super” τυχερές μαμάδες, ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στους πολλαπλούς τους ρόλους και να παραμένουν όμορφες και λαμπερές!

Πως συμμετέχω στον διαγωνισμό;

Κάνε like στη σελίδα της Ευρωκλινικής στο facebook (Euroclinic Group) και like και share το post “super mama” και μπες στην κλήρωση για μία θεραπεία περιποίησης προσώπου με τα ιατρικά προϊόντα Skinceuticals.

Ποιο είναι το δώρο του διαγωνισμού;

10 τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία δερμοαπόξεσης προσώπου και περιποίησης με προϊόντα Skinceuticals,  ιδανική για την αναζωογόνηση του προσώπου, αφήνοντάς το πιο απαλό και καθαρό από ποτέ. Η δερμοαπόξεση χαρίζει στο δέρμα λάμψη και ομορφιά ενώ ενεργοποιεί την ανάπλαση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Πρόκειται για την πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της κουρασμένης επιδερμίδας του προσώπου, ιδανική ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η επαγγελματική ιατρική σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος SkinCeuticals βασίζεται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα χωρίς να προκαλούν ερεθισμό.

 

Όροι διαγωνισμού

Το δώρο περιλαμβάνει μία συνεδρία ομορφιάς προσώπου με τα προϊόντα Skinceuticals. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να:

• Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού
• Κάνετε #Like στη σελίδα της Ευρωκλινικής στο facebook (Euroclinic Group)
Kαι μπήκατε στην κλήρωση!
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 16.05.18 και οι 10 νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα Euroclinic Group στις 17/05/18.

• Για να ισχύει η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό πρέπει να έχετε κάνει Like στη σελίδα Euroclinic Group και Like & Share στην δημοσίευση του διαγωνισμού (super mama)
• Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από τον νικητή του διαγωνισμού και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο.
• Το δώρο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί χρηματικά παρά μόνο με την πραγματοποίηση των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται σε αυτό και όπως περιγράφονται παρακάτω: μία (1) συνεδρία δερμοαπόξεσης προσώπου με προϊόντα skinceuticals
• Το δώρο πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στις εγκαταστάσεις του Πολυιατρείου της Ευρωκλινικής Σημείο ΔΥΟ, Τσόχα 24 & Σούτσου 32, μετρό Αμπελόκηποι, 115 21, Αθήνα
• Το δώρο πραγματοποιείται βάσει διαθεσιμότητας και κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 64.16 139 (Δευτ. – Παρ. 09:00 – 17:00)