Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Μεταφερόμαστε στο Κέντρο

metaferomaste-sto-kentro

Μετακομίζουμε στην καρδιά της Αθήνας! Από τις 13 Φεβρουαρίου 2017 η Ευρωκλινική Παίδων θα σας υποδέχεται στο νέο της κτίριο, στην οδό Αθανασιάδου 7-9, (πάροδος Δ. Σούτσου), στο κέντρο της Αθήνας, σε κομβικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι».

Αναβαθμιζόμαστε, αποκτώντας νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό. Στο νέο μας 5όροφο κτίριο θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Μεγαλώνουμε, διευρύνοντας τις υπηρεσίες μας με νέα ιατρικά τμήματα, καλωσορίζοντας στο δυναμικό μας νέους, καταξιωμένους ιατρούς και αυξάνοντας το δίκτυο των συνεργασιών μας με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με την ίδια αγάπη και φροντίδα που μας έκανε ξεχωριστούς στη σκέψη των γονιών 15 ολόκληρα χρόνια!

Γιατί από το 2002 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, κάθε ένα από τα 300.000 παιδιά που εμπιστεύτηκαν την υγεία τους στην Ευρωκλινική Παίδων αντιμετωπίστηκε σαν να ήταν το δικό μας παιδί.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

paidon_map