8ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

Το 8o Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική εξάσκηση στο ρομποτικό σύστημα da-Vinci Xi θα πραγματοποιηθεί στο Innovation
Simulation Learning Ecosystem ISLE στις 9-10 Νοεμβρίου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους γυναικολόγους να γνωρίσουν το ρομποτικό σύστημα da Vinci-Xi και τις δυνατότητές του. Να εκτελέσουν μόνοι τους, από τη χειρουργική κονσόλα, λεπτούς χειρισμούς καθώς και ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωικό ιστό.

Θα γίνει προβολή εκπαιδευτικών video χειρουργείων με επεξήγηση της ρομποτικής τεχνικής, σε ινομυώματα, κύστη ωοθήκης, ενδομητρίωση, υστερεκτομή και λεμφαδενικό καθαρισμό. Θα δοθεί έμφαση στην εκμάθηση της ανατομίας της γυναικείας πυέλου.

Επιπλέον στις 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ρομποτικό χειρουργείο (live surgery) στον χώρο της Ευρωκλινικής Αθηνών, με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων του συνεδρίου.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ρομποτικής Γυναικολογικής Εταιρίας και της Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ

Γραμματεία Σεμιναρίου: 210 64.16.814, roboticgyn@euroclinic.gr

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801