Ανανέωση συνεργασίας Ευρωκλινικής με ΑΕΚ B.C.

H AEK B.C. ανανεώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής ως Επίσημο Χορηγό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», παραμένει ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών. Ταυτόχρονα το αγωνιστικό έργο των αθλητών θα συνεχίσει να ενισχύει και ο κος Κωνσταντίνος Ξένος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Μ.Sc, Διευθυντής Τμήματος Διατροφογενετικής και Έρευνας Θρέψης Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής κατείχαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με την Ευρωκλινική ανανεώνονται και τα προνόμια και παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801