Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Check up για όλους τους μαθητές με απόλυτη ασφάλεια!

Ολοκληρωμένα πακέτα προσχολικού ελέγχου για τη νέα σχολική χρονιά

Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου υγείας για όλους τους μαθητές. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, η Ευρωκλινική Παίδων θωρακίζει την υγεία των παιδιών λίγο πριν από την έναρξη των σχολείου και των εξωσχολικών τους δραστηριοτήτων  και δημιουργεί τις σωστές προϋποθέσεις για φροντίδα και πρόληψη με απόλυτη ασφάλεια, παρέχοντας πακέτα εξετάσεων για παιδιά σε προνομιακές τιμές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να επιλέξουν και να προγραμματίσουν εγκαίρως το παιδιατρικό checkup που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών τους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την εγγραφή τους σε αθλητικές δραστηριότητες:

 

  • Εξέταση από ΩΡΛ ή Οφθαλμίατρο ή Δερματολόγο
  • Εξέταση από ΩΡΛ & Ακοολογικό διάγραμμα
  • Mini Check up αίματος
  • Καρδιολογική εξέταση, Triplex καρδιάς, ΗΚΓ & Οφθαλμολογική εξέταση
  • Έλεγχο Παιδικής Παχυσαρκίας
  • Εκτίμηση μαθησιακών δυσκολιών

 

Όλα τα πακέτα εξετάσεων βρίσκονται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να κλείσουν το ραντεβού τους online.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 210 6416800-801 και θα προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Στην Ευρωκλινική Παίδων τηρούνται από την 1η μέρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια τον Covid- 19, αποτελώντας τον πιο ασφαλή ιατρικό προορισμό για το παιδί στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε αναλυτικά όλα τα μέτρα ΕΔΩ.