Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης και με αφορμή τη λειτουργία του νέου, εξειδικευμένου ιατρείου ΣΚΠ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας με θέμα:

Θέμα: Οι επιπτώσεις της ΣΚΠ στη ζωή των ασθενών και των οικείων τους

Χρόνος διεξαγωγής: 11 Απριλίου 2022, 17.30 – 19.30

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (είσοδος δίπλα από την Ευρωκλινική Αθηνών – δείτε τον χάρτη εδώ)

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από τη συγκεκριμένη νόσο, καθώς και η έγκυρη ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των οικείων τους . Καταξιωμένοι επιστήμονες της Ευρωκλινικής και του «ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παρουσιάσουν τα τελευταία ελληνικά και διεθνή δεδομένα για το στίγμα των ασθενών με ΣκΠ και τους παράγοντες επιβάρυνσης των φροντιστών τους, καθώς και για τις δυνατότητες βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό. Στο πλαίσιο της τήρησης όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων κατά του COVID-19 θα επιτραπεί η παρακολούθηση με φυσική παρουσία για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση επικοινωνώντας στο 2106416139 (Δευτ-Παρ, 9:00-17:00) ή στο mkt@euroclinic.gr, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

* ο χώρος υποστηρίζει πρόσβαση για ΑΜΕΑ

** η εκδήλωση θα υποστηριχτεί από υπηρεσία Valet Parking, με χαμηλή χρέωση, για τους ενδιαφερόμενους που θα θέλουν να προσέλθουν με ΙΧ