Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει ολοκληρωμένη Ιατρική υποστήριξη στο Nomads

Η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει ολοκληρωμένη

Ιατρική υποστήριξη στο Nomads

 Την Ευρωκλινική Αθηνών εμπιστεύτηκε ο ΑΝΤ1 για τον ιατρικό προληπτικό έλεγχο και τον εμβολιασμό παιχτών και συντελεστών του Nomads. Η Ευρωκλινική Αθηνών ανέλαβε τις ιατρικές εξετάσεις των συμμετεχόντων και των ανθρώπων της παραγωγής του πιο πρωτοποριακού adventure reality της Ελληνικής τηλεόρασης. Συνολικά ελέγχθησαν 31 υποψήφιοι παίχτες,  δημοφιλή ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του αθλητισμού, και απλοί πολίτες καθώς επίσης και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου και 65 άτομα της παραγωγής που ταξίδεψαν στις Φιλιππίνες.

Ο ιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής και περιλάμβανε συνολικά 6 ειδικότητες ιατρών (καρδιολόγος, ΩΡΛ, οφθαλμίατρος, δερματολόγος, ορθοπεδικός και παθολόγος) καθώς επίσης πλήρη αιματολογικό έλεγχο, καρδιολογικό (triplex, τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα), παθολογικό και ακτινολογικό. Επιπλέον δημιουργήθηκαν πλήρεις ιατρικοί φάκελοι για όλους, βάσει των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί στην Ευρωκλινική και στη Νομαρχία Αθηνών.

Η ιατρός παθολόγος της  Ευρωκλινικής Αθηνών και επιστημονική υπεύθυνη του τμήματος checkup του νοσοκομείου, Βαρβάρα Καλογερή, ακολούθησε την αποστολή στις Φιλιππίνες και είναι υπεύθυνη για την υγεία και την ιατρική κάλυψη των παιχτών και του προσωπικού παραγωγής καθ’όλη τη διάρκεια των 12 εβδομάδων που θα προβάλλεται το reality περιπέτειας στον ΑΝΤ1. Η κ. Καλογερή με την πολυετή εμπειρία της σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας αλλά και με τη φιλοσοφία της Ευρωκλινικής να βάζει τους ασθενείς στο κέντρο του ενδιαφέροντος θα προσφέρει σε όλο το team την ιατρική της  φροντίδα με το πάθος και τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει.