Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική: Σεμινάριο δερματολογίας για την Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Hands-On δερματολογικό σεμινάριο για την Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ευρωκλινική το Σάββατο 12/1 hands-on σεμινάριο δερματολογίας με θέμα την Ενέσιμη Λιποδιάλυση με sodium deoxyxholate για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους στην περιοχή του προσώπου, καθώς και την ψευδή γυναικομαστία στους άνδρες
(INJECTABLE  INTRALIPOTHERAPY).

Το σεμινάριο διενεργήθηκε υπό την εποπτεία και συντονισμό της Δερματολόγου – Επιστημονικά Υπεύθυνης του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας της Ευρωκλινικής, της κας Αργυρώς Παπαδοπούλου. Στο κλειστού τύπου επιμορφωτικό πρόγραμμα συμμετείχαν  27 ειδικευμένοι δερματολόγοι,  οι οποίοι παρακολούθησαν τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική ”hands-on” εκπαίδευση σε αληθινά περιστατικά. Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η παροχή υψηλού επιπέδου δερματολογικών υπηρεσιών, ενώ μετά το πέρας του σεμιναρίου δόθηκε πιστοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση με το sodium deoxycholate  αποτελεί έναν μη-χειρουργικό χειρισμό του τοπικού πάχους, με μόνιμη καταστροφή λιποκυττάρων, η οποία μπορεί  να εφαρμοσθεί με επιτυχία «σμιλεύοντας» μικρές και δύσκολες περιοχές, όπως το «διπλοσάγωνο», το περίγραμμα του προσώπου ή την περιοχή των μαστών στους άντρες.