Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική: Επίσημος χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο Όμιλος Ευρωκλινικής Αθηνών υπό την αρωγή του Dr Γιώργου Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπαιδικού Τμήματος στην Ευρωκλινική Αθηνών, υπέγραψε χορηγική συμφωνία ενός χρόνου με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που προβλέπει την ιατρική στήριξη προς τις εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών προσφέροντας ιατρικές, νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες. Η χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών άρχισε στη 01/04/2023 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31/03/2024.

Η Γενική Κλινική Διαγνωστικό, Θεραπευτικό, Χειρουργικό Κέντρο Ευρωκλινική Αθηνών θα παρέχει προς την ΕΦΟΕπΑ υπηρεσίες υγείας και νοσηλεία με σύσταση από την ιατρική ομάδα του ορθοπεδικού Γιώργου Κελάλη, μέχρι και σε 20 διεθνείς αθλητές/τριες άνω των 16 ετών. Ο κατάλογος των δικαιούχων μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν έγγραφης ειδοποίησης της ΕΦΟΕπΑ προς την Ευρωκλινική.

Τέσσερις μήνες πριν από την ολοκλήρωση του παρόντος συμβολαίου οι δύο πλευρές θα προβούν σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους και τις συμφωνίες για την τυχόν ανανέωση του παρόντος για άλλον έναν χρόνο.

Στις 08/04, την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Γραμματικός», στη Σαλαμίνα, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βράβευσε την Ευρωκλινική Αθηνών. Σε μία κίνηση, που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας, η ομοσπονδία απένειμε στην Ευρωκλινική τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη συνδρομή της στις εθνικές ομάδες πινγκ πόνγκ 2023.