Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική στηρίζει την Αθλητική Ένωση Χολαργού (Holargos BC)

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής είναι δίπλα στους αθλητές της Ανδρικής Ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού (Holargos BC)

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας του με την ανδρική ομάδα της ΑΕ Χολαργού. Το τμήμα της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Χολαργού που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, επίσημο υποστηρικτή υγείας της ομάδας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Holargos BC, είναι ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού για την επιλογή του ιατρικού συνεργάτη στον τομέα της ορθοπεδικής διάγνωσης και αποκατάστασης.

Με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας, παίκτες της ομάδας και μέλη της Διοίκησης ομάδας της ΑΕ Χολαργού, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών και συναντήθηκαν με τον Δρ Ηρακλή Ι Πατσόπουλο και στελέχη της Ευρωκλινικής.