Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Νέο υπερσύγχρονο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi 4ης γενιάς

Da Vinci Xi

 

Ευρωκλινική Αθηνών: Νέο υπερσύγχρονο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi 4ης γενιάς

Η εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής

 

Η Ευρωκλινική Αθηνών βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, αναβαθμίζοντας τα χειρουργεία της με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος Da Vinci Xi 4ης τεχνολογικής γενιάς.

Το νέο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi  αποτελεί την εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, προσφέροντας σημαντικά καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα για τον ασθενή και  μεγαλύτερη ακρίβεια στον χειρουργό λόγω της αυξημένης εμβέλειας κίνησης των ρομποτικών εργαλείων και της άριστης τρισδιάστατης όρασης (3D απεικόνιση υψηλότατης ανάλυσης) που διαθέτει.

Το σύστημα Da Vinci Xi προσφέρει σε ασθενείς και ιατρούς νέες εναλλακτικές, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή σε μία σειρά από χειρουργικές ειδικότητες όπως: Γενική Χειρουργική, Βαριατρική, Ουρολογία, Γυναικολογία, Θωρακοχειρουργική κ.ά. Τα πλεονεκτήματα για τον ασθενή,  είναι πολύ σημαντικά και συνοψίζονται σε

  • μειωμένο χρόνο νοσηλείας
  • ταχύτερη ανάρρωση
  • άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
  • μηδαμινή απώλεια αίματος
  • ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
  • μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών

 

Ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε σχετικά: «Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας και μεγάλο αριθμό επεμβάσεων το χρόνο στη ρομποτική χειρουργική, με κύριο γνώμονα το καλό του ασθενή, η τεχνολογία αιχμής του νέου συστήματος Da Vinci Xi, μας επιτρέπει να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς τη βέλτιστη χειρουργική εμπειρία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Ευρωκλινική συνεχίζει τις επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παραμένοντας πιστή στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας τον ασθενή στο Κέντρο της φροντίδας και των εξελίξεων».