Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική: Ογκολογικό συνέδριο με πρόεδρο τον κο Χρήστο Πανόπουλο

Το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο ογκολογικό του συνέδριο με τίτλο ‘BIG DATA Ψηφιακή επανάσταση ‘Νεωτερισμός στην έρευνα ή νέα ισχυρά όπλα στην αντιμετώπιση του καρκίνου;” στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 6 & 7 Μαρτίου με πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής τον κο Χρήστο Πανόπουλο, Δ/ντη Παθολόγο-Ογκολόγο, Ευρωκλινική Αθηνών.

Η πραγματική επανάσταση στην ψηφιακή τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη, η συσσώρευση γνώσης και η σχετικά εύκολη πρόσβαση στον τεράστιο πλούτο των πληροφοριών, δημιουργούν τις προϋποθέσεις καλύτερης κατανόησης της βιολογίας των όγκων και της εξατομικευμένης αντιμετώπισης, με σκοπό την τελική άσκηση της ογκολογίας ακριβείας, που ίσως αποτελέσει το μέλλον.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ελπίζοντας ότι με την ενεργό και «ζωντανή» συμμετοχή όλων των ιατρών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο θα κατανοηθεί καλύτερα η σύγχρονη πραγματικότητα γύρω από τον καρκίνο.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής, συμβάλλοντας με τη γνώση και την εμπειρία τους στην ευαισθητοποίηση και την καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου και των καρκινοπαθών από τη νέα γενιά των γιατρών.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ