Οι ιατροί της Ευρωκλινικής στον Διάπλου 2016 της Σύμπλευσης

Οι ιατροί της Ευρωκλινικής στον Διάπλου 2016 της Σύμπλευσης

Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής απέδειξαν για ακόμη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, συμμετέχοντας εθελοντικά στον ετήσιο διάπλου για το 2016 της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Σύμπλευση».

Η οργάνωση «Σύμπλευση» είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων.

Οι εθελοντές ιατροί και νοσηλευτές της Ευρωκλινικής Αθηνών που συμμετείχαν στην διάπλου του 2016, κ.κ. Πέτρος Μαλακάσης, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Διευθυντής Απεικονιστικού Τμήματος Διάγνωσης Μαστού & Οστεοπόρωσης, Αντώνιος Ψαρουδάκης, Διευθυντής Αγγειοχειρουργός, Κωνσταντίνος Ζαρμακούπης, Αγγειοχειρουργός και ο Δημήτριος Καρδούλας, Ακτινολόγος, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών ιατρών, επισκέφθηκαν με φουσκωτά τα νησιά Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Σχοινούσα, Λέβιθα, Πάτμο, Αρκιοί, Λειψοί και Αγαθονήσι προσφέροντας αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801