Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Τιμητική Διάκριση για τον Δρ. Δημοσθένη Κατρίτση

Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης, Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών προεδρεύει διεθνούς ομάδας ιατρών και επιστημόνων, από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας, με σκοπό τη συγγραφή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (European Heart Rhythm Association) για τις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες. Οι οδηγίες πρόκειται να δημοσιευθούν τον Ιούνιο του 2016.

Ο Δρ Κατρίτσης, MD, PhD, FRCP, FESC, FACC, είναι διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Αθηνών και Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Παθολόγων, επίτιμος Διευθυντής Καρδιολογίας στο St Thomas’ Hospital, London, επισκέπτης καθηγητής του City University του Λονδίνου και μέλος του Faculty της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard Medical School), με τίτλο Lecturer on Medicine.

Στην Ευρωκλινική διευθύνει το Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, το οποίο, σε 24ωρη βάση, παρέχει πλήρες φάσμα επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, όπως στεφανιογραφιών και αγγειοπλαστικών, ablation αρρυθμιών και εμφύτευση βηματοδοτών και απινιδωτών, βαλβιδοπλαστικών, εμφύτευση αορτικών βαλβίδων και άλλων επεμβάσεων σε δομικές καρδιολογικές παθήσεις. Το Τμήμα είναι διεθνώς γνωστό για την ερευνητική του δραστηριότητα, με πλήθος δημοσιεύσεων στα μεγαλύτερα διεθνή καρδιολογικά περιοδικά.

Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η προεδρία του Δρ Κατρίτση στην ομάδα αυτή είναι εξαιρετικά τιμητική και ενδεικτική της ποιότητος των παρεχόμενων Ιατρικών υπηρεσιών στην Ευρωκλινική».