Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Όμιλος Ευρωκλινικής: Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, στα πλαίσια των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε την δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και απέκτησε τον τίτλο του Υποστηρικτή της. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων και δωρεάν νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

Η συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινικής με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξασφάλισε, εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», χωρίς να επιβαρύνεται το Δημόσιο, καθώς μέχρι τώρα τα χρήματα για τις υποχρεωτικές αυτές καλύψεις, έβγαιναν από τα ταμεία του κράτους.

Η Ευρωκλινική είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την υψηλή ποιοτική φροντίδα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Συνδυάζει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής, που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Βουκλαρής δήλωσε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός και θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε στο πλάι των Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητριών και να τους στηρίξουμε ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους και να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη».