Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Συνέντευξη Αντ. Βουκλαρή, CEO Ευρωκλινικής σε Πρώτο Θέμα

“βασικός στόχος είναι να αισθάνονται όλοι οι ασθενείς αλλά και το υποστηρικτικό τους περιβάλλον άνεση ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Ειδική μέριμνα λαμβάνεται ώστε οι ασθενείς να μη βρίσκονται ποτέ μόνοι τους σε δύσκολες στιγμές και να ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι προσδοκίες τους”

Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” και τη στήλη “business stories” της κας Παναγιώτας Καρλατήρα για τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και πως αυτές τοποθετούνται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και εύθραστο τοπίο της ιδιωτικής νοσηλείας και περίθαλψης.

Ο κος Βουκλαρής αναφέρθηκε στην πορεία της Ευρωκλινικής, από το 1998 που ξεκίνησε η λειτουργία της, τις σχέσεις της με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας καθώς και την πολύ σημαντική, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πιστοποίηση “Patients Friendly Hospital” της Ευρωκλινικής Αθηνών. Επιπλέον αναφέρθηκε στην πρόσφατη μετακίνηση της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τις μελλοντικές ενέργειες και πιστοποιήσεις που αφορούν την Ευρωκλινική Παίδων.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κου Βουκλαρή στο “Πρώτο Θέμα” πατώντας εδώ