Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

12Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ “ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”

Η Ευρωκλινική Παίδων διοργανώνει τη 12η Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», μία εκδήλωση θεσμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 πμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η ημερίδα θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει τον κο. Bruce Okoye, Παιδίατρο – Χειρουργό στο St George Hospital του Λονδίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων και τον κο. Παναγιώτη Σπυρίδη, Ομότιμο Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα μιλήσει για τις επιπτώσεις της αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων.

Επιστημονικός υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι η κ. Αγραφιώτου Αικατερίνη, Διευθύντρια Παιδιατρικής κλινικής της  Ευρωκλινικής Παίδων .

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Μάρκετινγκ Ομίλου Ευρωκλινικής, τηλ.: 210  64.16.182 ή στο e-mail: mktpaidon@euroclinic.gr

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας, τα θέματα των παρουσιάσεων και τους ομιλητές πατήστε εδώ