Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

17η Επιστημονική Ημερίδα (Live Webinar) Ευρωκλινικής Παίδων

Τα πιο επίκαιρα παιδιατρικά θέματα με πρωταγωνιστή το παιδί

LIVE ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ

https://avolution.nowlive.events/euroclinic21/web/

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ

Η Ευρωκλινική Παίδων ανανεώνει για ακόμη μια χρονιά το ραντεβού της με την επιστημονική παιδιατρική κοινότητα διοργανώνοντας την 17η Επιστημονική της Ημερίδα.  Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων των συμμετεχόντων ενάντια στον κορωνοϊό, η ημερίδα «θεσμός» για την παιδιατρική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί και φέτος, χωρίς φυσική παρουσία, σε απευθείας διαδικτυακή παρουσίαση (Live Webinar), το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.

Κεντρικός άξονας των ομιλιών θα είναι «Επίκαιρα παιδιατρικά θέματα» γύρω από τον κορωνοϊό και τη σύγχρονη παιδιατρική. Καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ και του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα παρουσιάσουν με τις εισηγήσεις τους τις τελευταίες παιδιατρικές εξελίξεις και τα νεότερα επιστημονικά  δεδομένα σε ένα webinar αφιερωμένο στο παιδί.

Μερικά από τα  θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι «Εμβόλια COVID-19 στα παιδιά», «Παρατεινόμενο Εμπύρετο»,  «COVID-19 και αθλητισμός», «Διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού με δυσλιπιδαιμία από τον παιδίατρο» κ.ά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παρακολουθήσουν live το webinar μπαίνοντας στο https://avolution.nowlive.events/euroclinic21/web/. Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 2 μόρια  (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ


ΧΟΡΗΓΟΙ