16η Επιστημονική Ημερίδα (Live Webinar) Ευρωκλινικής Παίδων

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον κορωνοϊό και τη σύγχρονη παιδιατρική

LIVE ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ

https://nowcongress.gr/

 

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

Η Ευρωκλινική Παίδων ανανεώνει για ακόμη μια χρονιά το ραντεβού της με την επιστημονική παιδιατρική κοινότητα διοργανώνοντας την 16η Επιστημονική της Ημερίδα.  Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων των συμμετεχόντων ενάντια στον κορωνοϊό, η ημερίδα «θεσμός» για την παιδιατρική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί, χωρίς φυσική παρουσία, σε απευθείας διαδικτυακή παρουσίαση (Live Webinar), το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.

Κεντρικός άξονας των ομιλιών θα είναι «Η Άσκηση της Παιδιατρικής στην εποχή του SARS CoV 2». Καταξιωμένοι παιδίατροι της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», θα καλύψουν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα πάνω στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 καθώς και άλλα σημαντικά θέματα της σύγχρονης παιδιατρικής, σε ένα webinar αφιερωμένο στο παιδί και την υγεία του.

Μερικά από τα  θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι «ο ρόλος του παιδιάτρου στην εποχή της Πανδημίας Covid-19», «ο ρόλος της μάσκας στην πρόληψη της Λοίμωξης από την Νόσο Covid-19», «τα νεότερα για την άνοση θρομβοπενία στα παιδιά», «τα σύνδρομα περιοδικού πυρετού στα παιδιά» κ.ά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παρακολουθήσουν live το webinar μπαίνοντας στο (https://nowcongress.gr/), το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 2 μόρια  (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Μάθετε πώς θα κάνετε εγγραφή στο Webinar ΕΔΩ 


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

 

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801