7ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

7ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

Το 7ο Σεμιάνριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική εξάσκηση στο ρομποτικό σύστημα Da-Vinci θα πραγματοποιηθεί στη Ευρωκλινική Αθηνών στις 2 και 3 Απριλίου 2016.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους γυναικολόγους να γνωρίσουν το ρομποτικό σύστημα Da Vinci-S και τις δυνατότητές του. Να εκτελέσουν μόνοι τους, από την χειρουργική κονσόλα, λεπτούς χειρισμούς καθώς και ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωικό ιστό.

Θα γίνει προβολή εκπαιδευτικών Video Χειρουργείων με επεξήγηση της νέας αυτής τεχνικής σε ινομυώματα, κύστη ωοθήκης, ενδομητρίωση, υστερεκτομή και λεμφαδενικό καθαρισμό. Θα δοθεί έμφαση στην εκμάθηση της ανατομίας της γυναικείας πυέλου.

Δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης στο ρομποτικό σύστημα και σε γενικούς χειρουργούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Ρομποτικής Γυναικολογικής Εταιρίας και της Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ

Γραμματεία Σεμιναρίου: 210 64.16.814, roboticgyn@euroclinic.gr

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801