Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ανανέωση συνεργασίας Ευρωκλινικής με ΚΑΕ ΑΕΚ

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ Β.C.

 

H AEK B.C. ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, Επίσημο Χορηγό της ομάδας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», παραμένει ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις  των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περυσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, η ομάδα της ΑΕΚ, παλαιοί και νέοι παίκτες, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών  για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο και ιατρικά τεστ πριν την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ την ανδρική ομάδα ακολούθησαν και τα εφηβικά τμήματα μπάσκετ της «Βασίλισσας».

Με την ανανέωση της συνεργασίας ανανεώνονται και τα προνόμια και παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.