Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Διεθνής αναγνώριση για το Κέντρο Μαστού

Το Κέντρο μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών, πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως πλήρες μέλος του «Breast Centers Network», του πρώτου διεθνούς δικτύου Μονάδων μαστού για την διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Απαρτίζεται από 196 κλινικές μαστού σε όλο τον κόσμο, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρούνται Κέντρα Αναφοράς για την διάγνωση και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού παγκοσμίως. Σκοπός του είναι να διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών και τη συνεργασία μεταξύ των εξειδικευμένων Μονάδων μαστού ανά τον κόσμο.

Το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί μία υπερσύγχρονη μονάδα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην οποία αντιμετωπίζεται καθημερινά μεγάλος αριθμός γυναικών, τόσο στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου με μαστογραφία, υπερηχογράφημα και κλινική εξέταση όσο και ασθενών με ευρήματα από τις απεικονιστικές τους εξετάσεις και υποψία αλλοιώσεων στον μαστό.

Εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα και σε συνδυασμό με το κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το κέντρο εξασφαλίζει την αξιόπιστη έγκαιρη και ολοκληρωμένη διάγνωση όλων των παθήσεων του μαστού.

Η αναγνώριση του Κέντρου Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών ως μέλος του “Breast Centres Network”, αναδεικνύει την ποιότητά του, επιβραβεύει τον τρόπο λειτουργίας του και φέρνει ακόμα μία διεθνή αναγνώριση για τον Όμιλο Ευρωκλινικής.