Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική Παίδων στο κέντρο της Αθήνας

Η Ευρωκλινική Παίδων σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις
στο κέντρο της Αθήνας

Η Ευρωκλινική Παίδων μεταφέρθηκε και λειτουργεί από σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας, αποτελώντας μία πλήρη παιδιατρική ιδιωτική κλινική στο κέντρο της πόλης, με δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών, πάντα με επίκεντρο το παιδί.

Η Ευρωκλινική Παίδων θα υποδέχεται από σήμερα τους μικρούς ασθενείς στο νέο της κτίριο, στην οδό Αθανασιάδου 7-9, στο κέντρο της Αθήνας, σε κομβικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» και δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Η Ευρωκλινική Παίδων αναβαθμίζεται. Στο νέο πλήρως ανακαινισμένο 5όροφο κτίριο, η Ευρωκλινική Παίδων θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτική φροντίδα υγείας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Παράλληλα, διευρύνει τις υπηρεσίες της με νέα ιατρικά τμήματα και ενισχύει το δυναμικό της με νέους, καταξιωμένους ιατρούς, ενώ αυξάνει και το δίκτυο των συνεργασιών με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής ανέφερε σχετικά:
«Η Ευρωκλινική Παίδων εδώ και 15 χρόνια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με ξεχωριστή αγάπη και φροντίδα για κάθε παιδί. Πιστοί σε αυτή μας τη δέσμευση, δημιουργήσαμε μία νέα, σύγχρονη Παιδιατρική κλινική, στο κέντρο της πόλης, με στόχο να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, με σεβασμό και υπευθυνότητα σε κάθε παιδί και κάθε γονιό που μας εμπιστεύεται».