Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική: Βράβευση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την έμπρακτη προσφορά της

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής βραβεύτηκε από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στην 7η τελετή Απονομής των βραβείων  «Μαζί για το Παιδί» την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου  στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Σκοπός του θεσμού, που ξεκίνησε το 2011, είναι να αναδείξει όλους τους «αφανείς» πρωταγωνιστές που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο, αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στην κοινωνία.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, στο πλαίσιο του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί από τον Ιούλιο του 2018, καλύπτει όλες τις προληπτικές και διαγνωστικές παιδιατρικές εξετάσεις σε περισσότερα από 1.100 παιδιά που υποστηρίζονται από τις  δομές της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»   και δύο ακόμα από τους μεγαλύτερους  οργανισμούς  προστασίας και φιλοξενίας παιδιών στην χώρα.

Η τιμητική διάκριση της Ευρωκλινικής στην κατηγορία «Χορηγοί σε είδος» απονεμήθηκε από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, κα Γιάννα Παναγιωτίδου στην κα  Εύα Τσιλίκουνα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Ομίλου Ευρωκλινικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων, κος Ιωάννης Παπαδάτος ο οποίος μίλησε για την αξία των δύο μεγάλων  βραβείων  «Έργο Ζωής «και «Μάθημα Ζωής» τα οποία απένειμε η κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Η κα. Εύα Τσιλίκουνα, μετά την παραλαβή του βραβείου της δήλωσε « Η ενέργεια για την οποία σήμερα βραβευτήκαμε είναι  μία πράξη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία , ένα αυτονόητο χρέος των εταιρειών που αναπτύσσονται και προοδεύουν. Ευχαριστούμε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τη δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετέχουμε στο τεράστιο έργο που επιτελεί»