Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική «στηρίζει» το Greece Race for the Cure δημιουργώντας Facebook & Tablet Application

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ευρωκλινική «στηρίζει» το Greece Race for the Cure και πρωτοπορεί με τη δημιουργία

Facebook & Tablet Application για την ενημέρωση πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

 

Η Ευρωκλινική Αθηνών στηρίζει έμπρακτα και φέτος, τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενημέρωσης που υλοποιεί.

Για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Ευρωκλινική, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», δημιούργησε ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο application ενημερωτικού χαρακτήρα. Βασικός στόχος της Ευρωκλινικής με το application είναι να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων και info tips να κατανοήσουν τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Το Greece Race Contest Application by Ευρωκλινική, θα βρίσκεται στις επίσημες σελίδες Facebook της Ευρωκλινικής, του Άλματος Ζωής και την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μέσα από tablets ή τα smartphones τους οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται αλλά και να κερδίζουν σημαντικά δώρα υγείας.

Αυτή τη μέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης ο όμιλος Ευρωκλινικής ενώνει τις δυνάμεις του, γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά με συμμετοχή πάνω από 150 δρομέων και τρέχει στο Race for the Cure® για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Race for the Cure® είναι ένας αγώνας – θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη και πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, το Greece Race for the Cure® είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, χάρις στη συμμετοχή σχεδόν 31.000 χιλιάδων ατόμων για το 2016, που ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει εξειδικευμένο, υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Η Ιατρική δε ομάδα του τμήματος μαστού διαθέτει επίσης πλούσια επιστημονική κατάρτιση ενώ χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού και διεθνούς ιατρικού κόσμου.

Η κα. Φιορίτα Πουλακάκη, Διευθύντρια Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, Ευρωκλινικής Αθηνών ανέφερε σχετικά: «Είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε σε μια ενέργεια με τόσο δυνατή επίδραση και ενημέρωση όπως αυτή του Greece Race for the Cure®. Το Τμήμα Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια και μια ομάδα επιστημόνων για τη φροντίδα της γυναίκας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη για έγκαιρη και σωστή διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της θεραπείας της.»

Αντίστοιχα, ο κος Πέτρος Μαλακάσης, Διευθυντής Απεικονιστικού Τμήματος Διάγνωσης Μαστού & Οστικής Πυκνομετρίας της Ευρωκλινικής Αθηνών, είπε: «Ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού είναι καθημερινός και δύσκολος. Είμαστε κι εμείς μέρος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας που τρέχει στο Race for the Cure® και είμαστε παρόντες να στηρίξουμε κάθε γυναίκα με την εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον αγώνα: www.greecerace.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών
https://euroclinic.gr/department/breast-center-athens/