Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική “έτρεξε” για τη γυναίκα!

Η Ευρωκλινική “έτρεξε” για τη γυναίκα!

 

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής έτρεξε για καλό σκοπό, αυτή τη φορά “έτρεξε” για τις γυναίκες! Με την 6η μεγαλύτερη ομάδα μεταξύ των εταιρειών και 263 δρομείς η Ευρωκλινική έδωσε για άλλη μία χρονιά δυναμικό παρών στο Greece Race for the Cure, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής¨ και στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα υπέρ της ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Οι δρομείς μας επέλεξαν να τρέξουν για όλες τις γυναίκες που γνωρίζουν και για να έχουν ενεργό συμμετοχή στον πόλεμο εναντίον του καρκίνου του μαστού. Σκοπός τους να αποδείξουν πως ο καρκίνος νικιέται και πως η σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές. Με την έγκαιρη διάγνωση έρχεται και η αντιμετώπιση της ασθένειας. Στόχος της Ευρωκλινικής είναι να δώσουμε στην ασθενή που νοσεί από καρκίνο του μαστού την καλύτερη δυνατή φροντίδα ώστε να βγει survivor από την δύσκολη αυτή μάχη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Race for the Cure του χρόνου με την υπόσχεση πως θα δώσουμε ακόμα πιο δυναμικό παρών, ώστε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες να ενημερωθούν και συνεπώς να σωθούν!

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες όσους ήταν εκεί στηρίζοντας για 9η συνεχή χρονιά το έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής!!