Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική και η imed επενδύουν στο χαμόγελο του παιδιού σας!

Επενδύστε στο χαμόγελο του παιδιού σας!

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής σε συνεργασία με εξειδικευμένα ορθοδοντικά ιατρεία προσφέρει τη δυνατότητα ενός δωρεάν ελέγχου με σκοπό την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη διάγνωση κάθε ορθοδοντικού προβλήματος.

Τα συνεργαζόμενα ιατρεία καλύπτουν πλήρως όλο το φάσμα της ορθοδοντικής θεραπείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Νομό Αττικής. Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους η Ευρωκλινική παρέχει τη δυνατότητα προληπτικής ορθοδοντικής θεραπείας (μασελάκι) με κόστος από 380 ευρώ και της ολοκληρωμένης ορθοδοντικής θεραπείας εφήβων (σιδεράκια) με κόστος από 1.580 ευρώ.

Θα ισχύουν προνομιακές τιμές και για τις πλέον εξειδικευμένες μορφές θεραπείας, όπως για παράδειγμα τη γλωσσική ορθοδοντική (lingual orthodontics), τους διαφανείς νάρθηκες (aligners), ανάλογα με την πολυπλοκότητα του περιστατικού και σε συνάρτηση με το υλικό και τη μέθοδο που θα επιλέξει ο ασθενής πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.

Για τον προγραμματισμό του δωρεάν ορθοδοντικού ελέγχου σας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 68.30.856, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 π.μ – 21.00 μ.μ.