Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

2018: Μια χρονιά γεμάτη πράξεις αγάπης και φροντίδας για τον άνθρωπο!

2018:  Μια χρονιά γεμάτη πράξεις αγάπης και φροντίδας με κέντρο τον άνθρωπο!

Το 2018 μπορεί να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, όμως αφήνει πίσω του όμορφες και συγκινητικές αναμνήσεις, χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Φέτος, στον Όμιλο Ευρωκλινικής ‘αγκαλιάσαμε’ εκατοντάδες παιδιά και συνανθρώπους μας που στερούνται πρόσβασης στην Υγεία ή αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα. Υποστηρίξαμε κοινωφελείς οργανισμούς, αθλητικούς συλλόγους και δώσαμε δυναμικό παρών, όταν η κοινωνία είχε ανάγκη των υπηρεσιών μας.

Στηρίζουμε τα παιδιά

Στο κέντρο των ενεργειών μας θέσαμε πρωταγωνιστή το παιδί, που αποτελεί το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας. Από την 1η Ιουλίου του 2018 καλύπτουμε όλες τις προληπτικές και τις διαγνωστικές παιδιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που στηρίζουν η «Κιβωτός του Κόσμου», η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αττική. Παρέχουμε με αυτόν τον τρόπο, τη δυνατότητα σε περισσότερα από 1000 παιδιά και τις οικογένειές τους να χαμογελάσουν και πάλι, προσφέροντάς τους πρόσβαση στις σύγχρονες δομές υγείας της Ευρωκλινικής Παίδων.

Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS

Συμβάλαμε στο σημαντικό έργο που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS, καλύπτοντας ένα σημαντικό ποσό από τα έξοδα διαβίωσης και εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό Βάρης και στη Στέγη Νέων Π. Φαλήρου.

Υποστηρίξαμε έμπρακτα τους πληγέντες από την πυρκαγιά στο Μάτι

Προσφέραμε άμεση και ουσιαστική ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, ανοίγοντας το τμήμα επειγόντων περιστατικών της Ευρωκλινικής Παίδων σε όλα τα παιδιά των πληγεισών περιοχών στην Αττική.

Δώσαμε ζωή σε ένα παιδικό όνειρο

Πραγματοποιήσαμε την ευχή της 4χρονης Αντζελίν σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), χαρίζοντάς της ένα πάρτι γενεθλίων βγαλμένο από παραμύθι, εμπνευσμένο από την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα»!

Θέτουμε σε προτεραιότητα τον μικρό ασθενή

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Σωματείο για την «Αντιμετώπιση του Παιδικού Τραύματος», προσφέροντας νοσοκομειακό ξενοδοχειακό εξοπλισμό στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ‘Γ. Χατζηκώστα”. Με αυτήν την ενέργεια, συμβάλαμε στην προσπάθεια του Σωματείου για τη βελτίωση της νοσηλείας όλων των παιδιών.

Υποστηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό

Συμβάλλουμε στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και υποστηρίζουμε την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο, προσφέροντας δωρεάν κάλυψη υγειονομικών αναγκών των αθλητών στο πλαίσιο του προγράμματος “Υιοθέτησε ένα αθλητή στον δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020” και παρέχοντας διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Συμβάλλουμε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Προσφέραμε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις (υπέρηχο μαστών και μαστογραφία) σε δεκάδες γυναίκες , υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα Ενημέρωσης & Κλινικής Εξέτασης Γυναικών που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος ”Άλμα Ζωής” στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των γυναικών γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες σε κατοίκους ακριτικών νησιών

Ταξιδέψαμε σε ακριτικά νησιά, προσφέροντας εθελοντικά δωρεάν εξετάσεις σε ανθρώπους με περιορισμένη πρόσβαση στην Υγεία. Συγκεκριμένα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής  ταξίδεψε στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, υποστηρίζοντας για 4η συνεχή χρονιά τις δράσεις της Axion Hellas.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες και να αποδεικνύουμε με γνήσιες πράξεις αγάπης και φροντίδας πως είμαστε στο πλευρό όσων μας έχουν ανάγκη, θέτοντας πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τον άνθρωπο και τη νέα χρονιά!