Νέα, σημαντικά προνόμια από τον Όμιλο Ευρωκλινικής: Έκπτωση έως 50% στη συμμετοχή των ασφαλισμένων στη MetLife!

Με την ανανέωση της συνεργασίας του Ομίλου Ευρωκλινικής και της ασφαλιστικής εταιρείας MetLife, οι ασφαλισμένοι με ατομικά ή ομαδικά συμβόλαια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιπλέον μοναδικά προνόμια και παροχές στις δύο κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής, Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων.
Οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της MetLife, θα μπορούν να έχουν αφενός απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία και αφετέρου σημαντικές εκπτώσεις στη συμμετοχή τους στο τιμολόγιο νοσηλείας συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων και ειδικών υλικών.

Πιο συγκεκριμένα στα Ομαδικά συμβόλαια θα έχουν έκπτωση 20% του συνολικού κόστους νοσηλείας μετά την αφαίρεση του ΕΟΠΥΥ ενώ στα Ατομικά συμβόλαια θα έχουν έκπτωση 50% στο εκπιπτόμενο ποσό, με ανώτατο όριο έκπτωσης το 20% του συνολικού κόστους, μετά την αφαίρεση του ΕΟΠΥΥ.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα Δωρεάν Ιατρικών Επισκέψεων στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ομίλου Ευρωκλινικής σε περισσότερες από 15 ειδικότητες αλλά και Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 500 ευρώ κατά την επίσκεψή τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η συνεργασία μας με τη MetLife στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Ευρωκλινικής. Το κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές καθώς και η εξατομικευμένη και προσωποποιημένη φροντίδα που προσφέρουμε είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της MetLife».

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801