Ευρωκλινική: Ογκολογικό συνέδριο με πρόεδρο τον κο Χρήστο Πανόπουλο

Το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο ογκολογικό του συνέδριο με τίτλο ‘Σύγχρονη Ογκολογία, Guidelines, Ιατρική Ακριβείας ή Ιατρική Τέχνη;”,  το οποίο θα διεξαχθεί ως Web Scientific Event λόγω της πανδημίας από COVID-19, στις 2-3 Απριλίου με πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής τον κο Χρήστο Πανόπουλο, Δ/ντη Παθολόγο-Ογκολόγο, Ευρωκλινική Αθηνών.

Η αντιμετώπιση του καρκίνου στην πανδημία του COVID-19,  ο Καρκίνος προστάτη, οι Νεότερες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση της πρώιμης νόσου, η Αντιμετώπιση των περιτοναϊκών μεταστάσεων από καρκίνο παχέος εντέρου, οι Καρδιολογικές επιπτώσεις των ογκολογικών φαρμάκων είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών με στόχο την καλύτερη κατανόηση της σύγχρονης πραγματικότητας και τον εμπλουτισμό των γνώσεών μας για τον τομέα της ογκολογίας.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής, συμβάλλοντας με τη γνώση και την εμπειρία τους στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801