Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική: Ογκολογικό συνέδριο με πρόεδρο τον κο Χρήστο Πανόπουλο

Το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο ογκολογικό του συνέδριο με τίτλο ‘Σύγχρονη Ογκολογία, Guidelines, Ιατρική Ακριβείας ή Ιατρική Τέχνη;”,  το οποίο θα διεξαχθεί ως Web Scientific Event λόγω της πανδημίας από COVID-19, στις 2-3 Απριλίου με πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής τον κο Χρήστο Πανόπουλο, Δ/ντη Παθολόγο-Ογκολόγο, Ευρωκλινική Αθηνών.

Η αντιμετώπιση του καρκίνου στην πανδημία του COVID-19,  ο Καρκίνος προστάτη, οι Νεότερες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση της πρώιμης νόσου, η Αντιμετώπιση των περιτοναϊκών μεταστάσεων από καρκίνο παχέος εντέρου, οι Καρδιολογικές επιπτώσεις των ογκολογικών φαρμάκων είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών με στόχο την καλύτερη κατανόηση της σύγχρονης πραγματικότητας και τον εμπλουτισμό των γνώσεών μας για τον τομέα της ογκολογίας.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής, συμβάλλοντας με τη γνώση και την εμπειρία τους στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ