Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής

Η Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριό της με θέμα «Το επείγον στο σπίτι. Ιατρική εκτός νοσοκομείου».

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σε επίκαιρα θέματα που αντιμετωπίζει ο γιατρός στην καθημερινή του πρακτική. Η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση κάθε επαγγελματία υγείας αποτελούν το κυριότερο όπλο του στην αντιμετώπιση των οξέων και επειγόντων προβλημάτων υγείας που συναντά καθημερινά στην άσκηση της εξωνοσοκομειακής ιατρικής. Το συνέδριο απευθύνεται σε  γιατρούς, αλλά και σε όλους όσοι καλούνται να προσφέρουν βοήθεια σε πάσχοντα εκτός νοσοκομείου, είτε στο σπίτι του αρρώστου είτε σε κέντρα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κος Μιχάλης Οικονόμου, Δ/ντης Γαστρεντερολόγος, Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ μέλη είναι ο κος Γεώργιος Θεοχάρης,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία SOS ΙΑΤΡΟΙ και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής των SOS ΙΑΤΡΩΝ Ευρωκλινικής Αθηνών και ο κος Διονύσιος Ρόδης, Αναπληρωτής Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής των SOS ΙΑΤΡΩΝ Ευρωκλινικής Αθηνών.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών, οι οποίοι θα συμβάλουν με τις παρουσιάσεις τους στην εξέλιξη της Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής.

Για τους γιατρούς που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα συμπεριλαμβάνεται μοριοδότηση με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ