Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους

τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος, η γενικευμένη παχυσαρκία, καθώς και το μεταβολικό σύνδρομο, δηλαδή η κατάσταση του οργανισμού όπου ο μειωμένος μεταβολισμός προκαλεί τοπικό και γενικευμένο πάχος είναι κλινικές καταστάσεις που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αντιμετωπίζονται σωστά και ολοκληρωμένα.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για την επίτευξη μόνιμων, μέγιστων αισθητικών αποτελεσμάτων που αφορούν τόσο την καταπολέμηση του τοπικού πάχους καθώς και της γενικευμένης παχυσαρκίας.

Η κρυολιπόλυση, η διατροφική καθοδήγηση καθώς και οι μοντέρνες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της παχυσαρκίας.

Μοντέρνες και καινοτόμες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής μπορούν να εξασφαλίσουν την πλήρη εξάλειψη του τοπικού πάχους καθώς και την πλήρη επαναδιαμόρφωση του σώματος χαρίζοντας ένα καλλίγραμμο, σμιλευμένο σώμα, χωρίς τοπικό πάχος.

Αυτό προϋποθέτει ότι ο ασθενής που πρόκειται να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής για την εξάλειψη του τοπικού πάχους ή για επεμβάσεις επαναδιαμόρφωσης του κορμού θα πρέπει να βρίσκεται υπό ενδοκρινολογική -διατροφική  καθοδήγηση, καθώς επίσης μη επεμβατικές μέθοδοι όπως η κρυολιπόλυση δεν έχουν ένδειξη στην περίπτωσή του.

3DΛιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική  Υψηλής  Ευκρίνειας.

Αποτελεί σήμερα την πιο αποτελεσματική τεχνική στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της επαναδιαμόρφωσης του σώματος σε ασθενείς με την κατάλληλη ένδειξη.

Η τεχνική  3D λιποαναρρόφησης – λιπογλυπτικής υψηλής ευκρινείας αφορά στην αφαίρεση λίπους από περιοχές με αυξημένο τοπικό πάχος έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ομοιόμορφη ανατομική εικόνα της σμιλευμένης  περιοχής από την οποία αφαιρείται η περίσσεια του τοπικού λίπους.

Αυτό μπορεί να αφορά οποιαδήποτε ανατομική περιοχή του ανθρώπινου σώματος όπου μπορεί να είναι το πρόσωπο, το προγούλι, ο λαιμός, το στήθος (Άντρες), η κοιλιακή χώρα, η πλάτη, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα καθώς και οι γάμπες.

Η επέμβαση της 3D λιποαναρρόφησης λιπογλυπτικής υψηλής ευκρίνειας πέρα από την αφαίρεση του τοπικού πάχους  αφορά και στην επανέγχυση του λίπους (λιπογλυπτική) σε άλλες ανατομικές περιοχές, αναλόγως την ένδειξη, όπως στους γλουτούς, στο στήθος, στο πρόσωπο, όπου σε μία και μόνο επέμβαση μπορεί ο ασθενής, όχι μόνο να αφαιρέσει το τοπικό λίπος που τον απασχολεί, αλλά και να αναδείξει άλλες ανατομικές περιοχές (γλουτούς ,οπίσθια, στήθος ) και να έχει ταυτόχρονα απαλλαγεί μόνιμα από το τοπικό πάχος αλλά και αποκτήσει ένα πιο σμιλευμένο κορμί, καθώς και ένα πιο γεμάτο και νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση.

Η τεχνική της λιποαναρρόφησης αφορά στην αφαίρεση λίπους από περιοχές με τοπικό πάχος μέσω μικροσκοπικών κανουλών όπου η περίσσεια του λίπους αναρροφάται  (κλασική λιποαναρρόφηση), καθώς επίσης το λίπος μπορεί να αφαιρεθεί με την τεχνική της Laser λιποαναρρόφησης ,  λιποαναρρόφησης με υπερήχους (Vaser), αλλά και με τη χρήση της παλλόμενης λιποαναρρόφησης. Το ποια από τις παραπάνω τεχνικές θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί κυρίως από την ένδειξη του ασθενούς, από την ανατομική περιοχή, την ποιότητα του δέρματός του, καθώς και από άλλες μεταβλητές. Κατά  γενική ομολογία, όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι το ίδιο αποτελεσματικές στην εξάλειψη του τοπικού πάχους, τον κυριότερο όμως παράγοντα αποτελεί η εμπειρία του Πλαστικού Χειρουργού και η λεπτομερής  χαρτογράφηση  της κάθε ανατομικής περιοχής έτσι ώστε η εξάλειψη του τοπικού πάχους να αναδεικνύει την κάθε ανατομική περιοχή απ’ όπου αφαιρείται το τοπικό λίπος.

Η επέμβαση της 3D λιποαναρρόφησης-λιπογλυπτικής υψηλής ευκρίνειας πραγματοποιείται σε ημερήσια βάση νοσηλείας, ενώ προηγείται ένας τυπικός προεγχειρητικος έλεγχος, δηλαδή ο ασθενής μετά την επέμβαση εξέρχεται από την κλινική έπειτα από λίγες ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης και είναι εντελώς ανώδυνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής επιστρέφει στην εργασία του μετά από μία με δύο ημέρες και συνήθως σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει τα πάντα.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι μόνιμα με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής για την υπόλοιπη ζωή του θα ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή ή θα βρίσκεται υπό ενδοκρινολογική- διατροφική παρακολούθηση.

Πραγματικά η επέμβαση της 3D Λιποαναρρόφησης  Λιπογλυπτικής  Υψηλής Ευκρίνειας είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σήμερα η Παγκόσμια Πλαστική Χειρουργική, διότι πέραν από την μόνιμη  αφαίρεση του τοπικού πάχους από οποιαδήποτε ανατομική περιοχή η έγχυση του λίπους σε άλλες περιοχές του ανθρώπινου σώματος προκαλεί μια πλήρη επαναδιαμόρφωση του κορμού προσδίδοντας μια εικόνα σμιλευμένου και πιο καλοδιατηρημένου αθλητικού περιγράμματος.  Η δε έγχυση λιποκυττάρων  στο πρόσωπο, πέρα από τη φυσική ογκομετρική μεταβολή που προκαλεί, χορηγεί και ένα τεράστιο αριθμό βλαστοκυττάρων  που προσκαλούν πραγματική αναγέννηση του γερασμένου και κουρασμένου προσώπου και είναι η πρώτη πραγματική αντιγηραντική  θεραπεία για το πρόσωπο με άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή της έγχυσης.

Η Ευρωκλινική σαν πρωτοπόρος ιατρικός όμιλος  πρωτοπορεί και πάλι στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, όπου προσφέρονται αισθητικές υπηρεσίες αιχμής και τα προβλήματα του τοπικού πάχους και της γενικευμένης παχυσαρκίας προσεγγίζονται με έναν απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο για μόνιμα, κορυφαία,  αισθητικά  αποτελέσματα που δεν μεταβάλλονται  στον χρόνο.

    Ζητήστε ραντεβού online




    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801