Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική Παίδων: Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με Δ/ντη τον κο Παπαδάτο

Η Ευρωκλινική Παίδων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας  που παρέχει στους μικρούς ασθενείς εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) με Διευθυντή τον κο Ιωάννη Παπαδάτο, τέως Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Νοσοκομείο « Π. & Α. Κυριακού».

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων είναι αφιερωμένη στην εξειδικευμένη και πλήρη υποστήριξη των μικρών ασθενών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή καθώς και αυτών που αναρρώνουν από μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις (ορθοπαιδικές, ΩΡΛ, παιδοχειρουργικές, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ.). Το σοβαρό άσθμα, η οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, τα καρδιολογικά προβλήματα, η καρδιακή ανακοπή, το διαβητικό κώμα, οι επιληπτικές κρίσεις, είναι μερικές μόνο από τις ασθένειες που αντιμετωπίζονται στη Μονάδα.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (αναπνευστήρες, μηχανήματα υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας, monitors κ.λπ.)  και είναι στελεχωμένη από μία ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, νοσηλευτών και ειδικών συμβούλων απ’ όλο το φάσμα της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής, έτοιμη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ακόμα και το πιο απαιτητικό περιστατικό.

Ο κος Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων δήλωσε:  «Ο συντονισμός της περίθαλψης από το εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό της ΜΕΘ, σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα των επιμέρους ειδικοτήτων και του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζουν στο μικρό ασθενή τη βέλτιστη επικαιροποιημένη φροντίδα, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και υποστηρικτικό για την οικογένεια».

Μάθετε περισσότερα για την ιατρική ομάδα που στελεχώνει τη Μ.Ε.Θ Παίδων ΕΔΩ