Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Δωρεάν Αιματολογικό check up (με χρήση ΕΟΠΥΥ)

Δωρεάν Αιματολογικό check up (με χρήση ΕΟΠΥΥ)

(0)
Γιορτάζουμε τα 3 χρόνια Newsletter της Ευρωκλινικής! Φρόντισε την υγεία σου με το δωρεάν (χωρίς συμμετοχή ασφαλισμένου κάνοντας χρήση ΕΟΠΥΥ) αιματολογικό check up που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής

Η διαδικασία

 1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας ή καλέστε μας στο 210 6416800 (Δευτ.-Παρ., 08:00-17:00) δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κάνετε τον δωρεάν αιματολογικό σας έλεγχο. Κατά την επικοινωνία σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας, να έχετε ενεργή ασφαλιστική ικανότητα και να έχετε δυνατότητα συνταγόγραφησης στον ΕΟΠΥΥ (χωρίς συμμετοχή ασφαλισμένου).
 2. Η γραμματεία μας θα συνταγογραφήσει τις εξετάσεις σας και σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένη την ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα λάβετε sms με το παραπεμπτικό. Αν δεν έχετε ηλεκτρονική συνταγογράφηση το παραπεμπτικό σας σε έντυπη μορφή θα σας περιμένει στη γραμματεία την ημέρα της εξέτασης.
 3. Για την πραγματοποίηση του δωρεάν ελέγχου προσέρχεστε στο Πολυϊατρείο της Ευρωκλινικής Σημείο ΔΥΟ  (Τσόχα 24 & Σούτσου 37, Αθήνα 11521, μετρό Αμπελόκηποι) βάσει του ραντεβού σας. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 07:30-14:00.
 4. Για την πραγματοποίηση των εξετάσεων απαιτείται να μην έχετε καταναλώσει τροφή ή υγρά (πλην νερού) πριν τη δειγματοληψία.
 5. Παραλαμβάνετε το παραπεμπτικό σας από τη γραμματεία μας ή δείχνετε τον κωδικό της άυλης συνταγογράφησης στη γραμματεία και συνεχίζετε με τη δειγματοληψία.
 6. Τα αποτελέσματα θα σας αποσταλούν μέσω email ή μπορείτε να τα παραλάβετε σε φυσική μορφή, ότι απ’ τα δύο επιλέξετε.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Η προσφορά ισχύει για πραγματοποίηση του ελέγχου έως 31/7/2024
 • Ο αιματολογικός έλεγχος περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, SGOT, SGPT, Τριγλυκερίδια, TSH, FT4, Ουρικό Οξύ, B12.
 • Για την πραγματοποίηση του δωρεάν αιματολογικού ελέγχου είναι απαραίτητο να έχετε ενεργό ΑΜΚΑ η ύπαρξη ενεργής ασφαλιστικής ικανότητας καθώς και δυνατότητα συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ. Αν έχετε πραγματοποιήσει αντίστοιχες εξετάσεις μέσω του ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να περιμένετε να περάσει διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών πριν κάνετε εκ νέου τις ίδιες εξετάσεις.
 • Ο έλεγχος αφορά άτομα άνω των 16 ετών.
 • Οι δωρεάν αιματολογικοί έλεγχοι με χρήση ΕΟΠΥΥ πραγματοποιούνται βάσει προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως του πλαφόν συνταγογράφησης. Ο Όμιλος Ευρωκλινικής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων ή του περιεχομένου των εξετάσεων χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Το αιματολογικό check up σου, σε περιμένει!

  Σε ευχαριστούμε που είσαι μέλος της κοινότητας των συνδρομητών της Ευρωκλινικής και στο ανταποδίδουμε. Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σου(προσοχή στην ΟΡΘΗ συμπλήρωση του προσωπικού σου ΑΜΚΑ και του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ) και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σου για τον αιματολογικό έλεγχο.