Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Rapid Test (αντιγόνου) COVID-19

Rapid Test (αντιγόνου) COVID-19

10.00

(0)
Γρήγορο τεστ κορωνοϊού με απόλυτη ασφάλεια
 • Αξιόπιστα αποτελέσματα εντός 90 λεπτών και αυτόματη ανάρτηση πιστοποιητικού σε gov.gr
 • Μεγάλη ευελιξία στον χρόνο δειγματοληψίας
 • Αποστολή αποτελεσμάτων μέσω email
 • Κατάλληλο για ταξίδι
 • Δυνατότητα μετάφρασης αποτελεσμάτων σε Αγγλικά (εφόσον ζητηθεί)
Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτ.-Παρ. 7:00-22:00 και Σαβ.-Κυρ. 10:00-18:00 Προσοχή: τα ραντεβού για δειγματοληψία Rapid test προγραμματίζονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω φόρμας. Παρακαλούμε ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

Διαδικασία:

 1. Συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία σας, όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό σας.
 2. Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο και το email σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε τα αποτελέσματα στο email σας επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στη φόρμα.
 3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποτέλεσμα στα Αγγλικά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα Αγγλικά και επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στη φόρμα.
 4. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε υποβολή και θα λάβετε ένα email με αναλυτικές οδηγίες για την πραγματοποίηση της δειγματοληψίας. Αν δεν λάβετε το email ελέγξτε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα (junk) email σας.

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  COVID-19 RAPID TEST

  Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο σας και πατήστε υποβολή φόρμας για να ολοκληρώσετε το αίτημά σας και οριστικοποιήσουμε την εξέτασή σας:

  Σημαντική ενημέρωση: Για τη διενέργεια της εξέτασης είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή κάποιου άλλου δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης