Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Τεστ Αντισωμάτων (IgM + IgG) COVID – 19

Τεστ Αντισωμάτων (IgM + IgG) COVID – 19

18.00

(0)
 • Βοηθάει στην αξιολόγηση της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού μας στον κορονοϊό μετά από νόσηση ή/και μετά από τον εμβολιασμό.
 • Πραγματοποιείται μέσω δείγματος αίματος
Στο εργαστήριο Βιοπαθολογίας της Ευρωκλινικής υπάρχει δυνατότητα ελέγχου ολικών αντισωμάτων, καθώς και ξεχωριστά IgM Και IgG αντισωμάτων.  

 

Αν έχετε συμπτώματα ή υποψία ενεργής λοίμωξης COVID-19 πραγματοποιήστε ένα έλεγχο επιλέγοντας ένα από τους παρακάτω τρόπους:

1. Μοριακό τεστ (PCR) για COVID 19: 47 €

Μοριακός έλεγχος (PCR) από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

2. Drive through COVID 19 μοριακό τεστ: 47 €

Μοριακός έλεγχος (PCR) από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

3. Μοριακό τεστ COVID 19 κατ’ οίκον: 120 € (+50 € για κάθε επιπλέον άτομο)

Τεστ κορωνοϊού χωρίς περιττές μετακινήσεις και με ασφάλεια στο σπίτι σας. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

4. Rapid τεστ (αντιγόνου) COVID-19 : 10 €

Γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα σε 30 λεπτά. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για το τεστ αντισωμάτων:

H ανάλυση Anti-SARS-CoV-2 είναι μια ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων IgG, IgM έναντι του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) στον ανθρώπινο ορό και πλάσμα. Τα αντισώματα IgM ανιχνεύονται περίπου στις 7 ημέρες ,ενώ τα IgG στις 15-28 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων της νόσου και παραμένουν στο αίμα για μήνες. H παρουσία των IgM αντισωμάτων υποδηλώνει πρόσφατη έκθεση του ατόμου στον ιό , ενώ η παρουσία μόνο IgG παλαιότερη.

Η δοκιμή αντισωμάτων SARS-CoV2 μπορεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση της ανοσολογικής απόκρισης των ασθενών στον ιό κι όχι στην τεκμηρίωση ενεργής νόσου. Μέσω ενός δείγματος αίματος, η δοκιμή, μπορεί να ανιχνεύσει αντισώματα έναντι του νέου κοροναϊού που προκαλεί COVID-19, τα οποία θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν εάν ένα άτομο έχει ήδη μολυνθεί και πιθανώς έχει αναπτύξει ανοσία στο ιό, καθώς και να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Τι είναι το μοριακό τεστ (PCR) ανίχνευσης Covid – 19;

 • Είναι η πλέον αξιόπιστη εξέταση ανίχνευσης του ιού σε άτομα που έχουν συμπτώματα αλλά και σε ασυμπτωματικούς φορείς που έχουν εκτεθεί στον ιό.
 • Σε συμπτωματικούς ασθενείς η ευαισθησία και η ειδικότητα της μεθόδου κυμαίνεται άνω του 99%.
 • Ένα αρνητικό αποτέλεσμα για SARS-CoV-2 σημαίνει ότι ο ιός δεν ανιχνεύεται στο δείγμα. Αυτό, εκτός από την περίπτωση των μη μολυσμένων ατόμων, μπορεί να συμβεί και στους ασυμπτωματικούς φορείς του ιού που βρίσκονται στη φάση επώασης.
 • Το ρινοφαρυγγικό επίχρισμα υπερτερεί του στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος καθώς το υλικό που συλλέγεται είναι κατά κανόνα περισσότερο και δεν επηρεάζεται από τον λήπτη ή τον ασθενή.

Χρειάζεστε περισσότερη ενημέρωση για τον κορονοϊό; Διαβάστε όλη την αρθρογραφία των ιατρών μας για τον COVID-19 ΕΔΩ

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801