Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
TEST COVID-19 ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

TEST COVID-19 ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

120.00

(0)

Χωρίς περιττές μετακινήσεις και με απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι σας

Μοριακός έλεγχος (PCR) για κορωναϊό χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το σπίτι σας χάρη στην ειδικά εξοπλισμένη, κινητή μονάδα δειγματοληψίας της Ευρωκλινικής
 • Εξειδικευμένο προσωπικό σας επισκέπτεται, την προκαθορισμένη ώρα, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας
 • Γίνεται λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος
 • Ενημέρωση αποτελέσματος σε 24 ώρες
 • Ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων
Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά 08:00-16:00 σε περιοχές της Αθήνας (σε ακτίνα έως 15 - 20 χλμ από το κέντρο) και μόνο κατόπιν ραντεβού.
Το κόστος της δειγματοληψίας κατ' οίκον είναι 120€ για ένα άτομο + 50€ για κάθε επιπλέον άτομο

Χρήσιμες πληροφορίες για το Test Covid-19 κατ’ οίκον

Η διαδικασία για τη δειγματοληψία είναι πολύ απλή και σύντομη και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

 • Οι ενδιαφερόμενοι κλείνουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά στο 210 6416800- 801 (Δευτ. – Παρ. 8:00-16:00) ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στην ειδική φόρμα.
 • Η κινητή μονάδα δειγματοληψίας της Ευρωκλινικής σας επισκέπται στο σπίτι σας την προκαθορισμένη ώρα. Το προσωπικό μας τηρεί αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας και είναι εξειδικευμένο στις δειγματοληψίες
 • Πριν τη λήψη δείγματος πραγματοποιείται ταυτοποίηση των στοιχείων σας με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα. Η διαδικασία διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα.
 • Η πληρωμή πραγματοποιείται με τον τρόπου που επιθυμείτε: ανέπαφα με μηχάνημα POS ή με μετρητά
 • Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ, καθώς και η απόδειξη πληρωμής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail που έχουν δηλώσει οι ενδιαφερόμενοι.

 

Τι είναι το μοριακό τεστ ανίχνευσης του νέου κορωνοιού SARS CoV–2 σε ρινοφαρυγγικό επίχρισμα;

 • Είναι η πλέον αξιόπιστη εξέταση ανίχνευσης του ιού σε άτομα που έχουν συμπτώματα αλλά και σε ασυμπτωματικούς φορείς που έχουν εκτεθεί στον ιό.
 • Ένα αρνητικό αποτέλεσμα για SARS-CoV-2 σημαίνει ότι ο ιός δεν ανιχνεύεται στο δείγμα. Αυτό, εκτός από την περίπτωση των μη μολυσμένων ατόμων, μπορεί να συμβεί και στους ασυμπτωματικούς φορείς του ιού που βρίσκονται στη φάση επώασης. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό στη λήψη των επιχρισμάτων να έχει συλλεχθεί αρκετό υλικό. Γενικά, το ρινοφαρυγγικό επίχρισμα υπερτερεί του στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος καθώς το υλικό που συλλέγεται είναι κατά κανόνα περισσότερο και δεν επηρεάζεται από τον λήπτη ή τον ασθενή. Σε συμπτωματικούς ασθενείς η ευαισθησία και η ειδικότητα της μεθόδου κυμαίνεται άνω του 99%.

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801