Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ενέσιμη λιποδιάλυση για τοπικό πάχος

ενέσιμη λιποδιάλυση

Η ενέσιμη λιποδιάλυση αποτελεί έναν ελάχιστα επεμβατικό χειρισμό αποσυμφόρησης οποιασδήποτε λιποαποθήκης σε διάφορες ανατομικές περιοχές του σώματος,  η οποία για να έχει επιτυχία και ασφάλεια πρέπει να εφαρμόζεται από Δερματολόγο. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην κλινική πράξη είναι η φωσφατιδοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ.

Ασφάλεια & Περιοχές

Είναι ασφαλής μέθοδος;

Και οι δύο ουσίες που χρησιμοποιούνται για την ενέσιμη λιποδιάλυση είναι χρόνια δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Κύριες περιοχές εφαρμογής για την ενέσιμη λιποδιάλυση είναι:η κοιλιακή χώρα, η υπογνάθιος χώρα (διπλοσάγονο), οι γλουτοί, οι οσφυϊκές περιοχές, οι προσαγωγοί, οι βραχίονες και γενικότερα κάθε τμήμα του σώματος που παρουσιάζει αυξημένη συσσώρευση λιπώδους ιστού.

Πόνος & Διαδικασία

Πώς γίνεται η ενέσιμη λιποδιάλυση; Πονάει;

Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσω μίας λεπτής βελόνας στον λιπώδη ιστό, επιτρέποντας ακρίβεια στη λιποδιάλυση, ακόμα και σε μικρούς όγκους, όπως στο πρόσωπο. Στο υλικό έγχυσης προστίθεται και ελάχιστη ποσότητα ξυλοκαίνης ώστε η θεραπεία να είναι τελείως ανώδυνη.

Λιποδιάλυση: Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε επιτυγχάνεται αποτέλεσμα;

Στην ενέσιμη λιποδιάλυση οι συνεδρίες έγχυσης πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 2-3 εβδομάδες, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός των επαναληπτικών συνεδριών που θα χρειαστεί εξαρτάται από την περιοχή που γίνεται η θεραπεία καθώς και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνηθίζεται να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με 4-8 κατά μέσο όρο συνεδρίες.

Παρενέργειες & Κόστη

Έχει η λιποδιάλυση παρενέργειες;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν έχει παρενέργειες. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και αφορούν κυρίως σε τοπικές αντιδράσεις μετά την εφαρμογή όπως τοπικό οίδημα και εκχυμώσεις/μελανιές οι οποίες είναι πλήρως αναστρέψιμες εντός μερικών ωρών.  Για τα προηγούμενα συστήνεται η εφαρμογή κορτιζονούχας κρέμας για 1-2 μέρες, πάγος και λήψη παυσιπόνων σε περίπτωση έντονου άλγους. Ο ασθενής επανέρχεται άμεσα στις δραστηριότητες του χωρίς κανένα πρόβλημα και απλά συστήνεται αποφυγή εκγύμνασης για 1 ημέρα.

Θα έχω αποτέλεσμα;

Συμπερασματικά η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με θεαματικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ανθρώπων με εμμένουσες τοπικές λιποαποθήκες. Ο σωστός τρόπος ζωής με συστηματική εκγύμναση και ισορροπημένη διατροφή ενισχύει αφάνταστα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι το κόστος;

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το κόστος και τα διαθέσιμα πακέτα πατώντας εδώ

    Ζητήστε ραντεβού online




    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801