Μεσοθεραπεία προσώπου/σώματος

Χαρίστε στον εαυτό σας τη λάμψη που του αξίζει

μοιραστείτε το:

Μεσοθεραπεία προσώπου/σώματος

80.00

Χαρίστε στο δέρμα σας ενυδάτωση και λάμψη και αναδείξτε την ομορφιά που σας αξίζει!

Γνωρίστε τα αντιγηραντικά και ενυδατικά οφέλη της μεσοθεραπείας προσώπου μέσω ενός ιδανικού συνδυασμού βιταμινών και υαλουρονικού οξέως.

Το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας της Ευρωκλινικής σας παρέχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα κάνοντας χρήση των πιο ποιοτικών υλικών, πάντα με την ιατρική ασφάλεια και της εγγύηση μιας Κλινικής

Επωφεληθείτε της ειδικής προνομιακής τιμής των 80 € και εξασφαλίστε επιπλέον:

  • μία (1) δωρεάν συνεδρία αποτρίχωσης προσώπου με laser
  • την δυνατότητα χρήσης της προνομιακής τιμής των 80 για επόμενες συνεδρίες για έναν ολόκληρο χρόνο!

Για πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής ομορφιάς και προσωπικής εκτίμησης με Δερματολόγο καλέστε στο 210 64 16 139 ή πατήστε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Please leave this field empty.

Για να κλείστετε ραντεβού και να αγοράσετε τη προσφορά online πατήστε:

Περιγραφή Υπηρεσίας

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι: είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης και ανανέωσης της επιφανείας του δέρματος.

Πως λειτουργεί: Βάση της μεθόδου αποτελεί η διάνοιξη «μικροπόρων» στην επιφάνεια του δέρματος και η συνακόλουθη έγχυση μικροποσοτήτων αντιοξειδωτικών ουσιών και υαλουρονικού οξέως για ενυδάτωση. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά μια διαδικασία νεοκολλαγογένεσης από τον ίδιο τον οργανισμό της γυναίκας η οποία ολοκληρώνεται με την έγχυση των ουσιών.

Τι ουσίες χρησιμοποιούνται: Ανάλογα το σκοπό της θεραπείας επιλέγονται και τα coctails των ουσιών που χρησιμοποιούνται. Αν χρειαζόμαστε λάμψη και ανανέωση-αντιγήρανση του προσώπου ή της περιοχής του ντεκολτέ, τότε σταγόνες μίγματος υαλουρονικού και βιταμινών καθώς και συσφικτικών παραγόντων ενίονται ακριβώς κάτω από το δέρμα και προσδίδουν έξτρα ενυδάτωση και φρεσκάδα. Αν η θεραπεία στοχεύει στη λεμφική συσσώρευση και την γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας του σώματος , τότε ενίονται αποτοξινωτικές και αποιδηματικές ουσίες που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος.

Πότε πρέπει να κάνω την θεραπεία: Όλες οι περίοδοι του χρόνου είναι κατάλληλες αλλά συνήθως επιλέγονται τα διαστήματα προ και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν τις γιορτές για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση. Σε ότι αφορά τις μεσοθεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται ανά 21 ημέρες και σε πακέτα των 3. Οι θεραπείες σώματος γίνονται ανά 10-15 ημέρες και χρειάζονται 4-5 συνεδρίες για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα.

ΧΗΜΙΚΑ ΠΗΛΙΝΓΚΣ/chemical peels

Τι είναι:  Το χημικό peeling είναι μια μέθοδος καθαρισμού του προσώπου που χρησιμοποιείται για να βελτιωθεί η εικόνα του δέρματος. Πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από ειδικό δερματολόγο ιατρό και δεν πρέπει να συγχέεται με τα «φυτικά» πήλινγκς που κάνουν οι αισθητικοί.

Πως λειτουργεί: Εφαρμόζουμε μίγματα ειδικών ουσιών, ανάλογα με το τι αποτέλεσμα επιθυμούμε: αντιγήρανση, λάμψη, αποχρωματισμός στο μέλασμα, χρωματικές κηλίδες. Γίνεται τοπική εφαρμογή του μίγματος με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να υπάρχει ένα αίσθημα καύσου, το οποίο όμως διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση του peel. Ακολουθεί περιποίηση με αναπλαστικές κρέμες και οδηγίες για αντιηλιακή εφαρμογή.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται: Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια

Πότε πρέπει να κάνω τη θεραπεία: Οι θεραπείες πρέπει να γίνονται κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου (Οκτώβριο έως Απρίλιο) και ανά ένα μήνα περίπου η μία συνεδρία από την άλλη. Ο δερματολόγος καθορίζει από κοινού με τον ασθενή το βαθμό ερεθισμού και απολέπισης που θα ακολουθήσει. Πλέον δεν εφαρμόζονται «δυνατές» θεραπείες που κρατούν τον ασθενή στο σπίτι για ημέρες, καθώς έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος αποθεραπείας χάρη στην εφαρμογή πιο πολλών και πιο «ελαφριών» peels. Θεωρείται «lunch time treatment” και επιτρέπει κάνοντας χρήση κάποιου αντιηλιακού την επιστροφή στη δουλειά.

 

Σχετικές Υπηρεσίες