Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Όραμα & Αποστολή

Το όραμά μας

To όραμά μας είναι να αποτελούμε για τους ασθενείς μας την πιο αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα αλλά και για τους εργαζομένους μας τον καλύτερο εργοδότη του κλάδου μας.

 

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων, εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Να υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές και να προσφέρουμε στην κοινωνία, δημιουργώντας μακροπρόθεσμες σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης υιοθετώντας ένα πρωτοποριακό, διάφανο και σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και εταιρικής διακυβέρνησης. Προσβλέπουμε στο:

  • να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, πετυχαίνοντας υψηλούς και μετρήσιμους δείκτες ασφάλειας, ποιότητας και αξιοπιστίας
  • να προάγουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους εργαζομένους μας.
  • Να επενδύουμε σε ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής,
  • να εξελίσσουμε και να εξειδικεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας σε καινοτόμα μοντέλα παροχής υγείας

 

Οι αξίες μας

Στον Όμιλο Ευρωκλινικής όλες οι αξίες μας έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την φροντίδα του

Αξιοκρατία: Δημιουργούμε ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζομένους μας αποτελώντας ένα ασφαλές, φιλικό και δίκαιο περιβάλλον εργασίας.

Διαφάνεια: Λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια, καταπολεμώντας κάθε μορφή διαφθοράς ,  υιοθετώντας και εφαρμόζοντας ένα πολύ ισχυρό κώδικα ηθικών αξιών.

Καινοτομία: Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογία αιχμής, πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες και μοντέλα υγείας, που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ομαδικότητα: Πιστεύουμε ότι τo ομαδικό πνεύμα, η ελευθερία έκφρασης και η συνεργατικότητα, εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα

Ποιότητα: Αξιολογούμε και βελτιστοποιούμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας δημιουργώντας υψηλή αξία και όφελος τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους συνεργάτες μας.

Υπευθυνότητα: Προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας, υποστηρίζοντας ενεργά ευπαθείς ομάδες και κοινωφελείς οργανισμούς, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.