Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Επιστημονικές Συναντήσεις

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής

Για 13η χρονιά, πραγματοποιούνται με μεγάλη συμμετοχή και ιατρικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου Ευρωκλινικής για το έτος 2019-2020. Και αυτήν την χρονιά, ομιλητές απ’ όλες τις ιατρικές ειδικότητες αλλά και προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τα πιο σύγχρονα ιατρικά θέματα και περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από το έμπειρο προσωπικό της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η νέα Επιτροπή Εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελείται από την κα. Σκοπούλη Φωτεινή, την κα Χριστίνα Βόσσου, τον κ. Τόφα Πολύδωρα, τον κ. Καραμπίνο Ηλία, τον κ. Τσεχπενάκη Αναστάσιο, τον κο. Αναστάσιο Γυφτόπουλο και την κα Σοφία Χριστάκη, οι οποίοι έχουν ως στόχο την συνεχή κατάρτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής σε θέματα που αφορούν: θεραπευτικές παρεμβάσεις, κανόνες χρήσης φαρμάκων, νέα γνωστικά αντικείμενα, επίκαιρα ιατρικά θέματα κ.ά.

Θέματα Επιστημονικών Συναντήσεων 2019-2020

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής 2018-2019

Με μεγάλο ιατρικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκαν οι επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής Αθηνών για την περίοδο 2018-2019. Για 11η χρονιά, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής, πραγματοποιήθηκαν 15 επιστημονικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των επιστημονικών συναντήσεων ήταν:  οι ”Νέες Θεραπείες της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας”, ”Η μαγνητική τομογραφία καρδιάς στην στεφανιαία νόσο”, ”Η Διαδικασία θρομβόλυσης στο οξύ ισχαιμικό εγκεφαλικό”, ”Το σύνδρομο D.R.E.S.S” κ.ά.

Η Επιτροπή εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελούμενη από τους καθηγητές Δημήτριο Λουκόπουλο, Φωτεινή Σκοπούλη,  Ιωάννη Μπράμη, καθώς και τον κο Ιωάννη Σέρελη, ανανέωσε το ραντεβού της με τους ιατρούς για το επόμενο έτος με ακόμα πιο ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα και περιστατικά.

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής 2017-2018

Για δέκατη χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή 19 επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής Αθηνών για την περίοδο 2017-2018. Για ακόμη μία χρονιά οι ιατροί της Ευρωκλινικής παρουσίασαν ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής, καθώς και σπάνια ιατρικά περιστατικά. Επίσης, τις επιστημονικές συναντήσεις της Ευρωκλινικής τίμησαν και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές, ανάμεσα στους οποίους και η κα Φ. Νομικού, Αιματολόγος, Διευθύντρια Αιμοδοσίας, «Ιπποκράτειο» ΓΝΑ.

Η Επιτροπή εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελείται από τους καθηγητές Δημήτριο Λουκόπουλο, Φωτεινή Σκοπούλη, Ιωάννη Μπράμη, καθώς και τον Ιωάννη Σέρελη.

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής 2016-2017

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής Αθηνών για την περίοδο 2016-2017. Για άλλη μία χρονιά οι γιατροί της Ευρωκλινικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και πραγματοποιήθηκαν 17 επιστημονικές συναντήσεις στις οποίες παρουσιαστήκαν θέματα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής. Μέσω του θεσμού των επιστημονικών συναντήσεων το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τις γνώσεις του καθώς και να αναλύσει θέματα που έχουν μελετήσει και τους ενδιαφέρουν.

Η Επιτροπή εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελούμενη από τους καθηγητές Δημήτριο Λουκόπουλο, Φωτεινή Σκοπούλη, Ευανθία Διαμάντη – Κανδαράκη και Ιωάννη Μπράμη, ανανεώνει το ραντεβού της για τις επιστημονικές συναντήσεις της περιόδου 2017-2018, συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο, οργανώνοντας και συντονίζοντας τις επιστημονικές συναντήσεις με εξαιρετικούς ομιλητές και θέματα της σύγχρονης ιατρικής.

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής 2015-2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής Αθηνών για την περίοδο 2015-2016. Οι επιστημονικές συναντήσεις της Ευρωκλινικής Αθηνών, οι οποίες διοργανώθηκαν για όγδοη συνεχή χρονιά, έχουν ως στόχο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ιατρών της Ευρωκλινικής αλλά και της ευρύτερης ιατρικής κοινότητας. Οι συμμετέχοντες ιατροί έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να επεκτείνουν το γνωστικό τους επίπεδο μέσω της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των διαφορετικών ειδικοτήτων, να αναπτύξουν το κλίμα συνεργασίας και να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρεται στην Ευρωκλινική Αθηνών. Η Επιτροπή εκπαίδευσης της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελούμενη από τους καθηγητές Δημήτριο Λουκόπουλο, Φωτεινή Σκοπούλη, Ευανθία Διαμάντη – Κανδαράκη και Ιωάννη Μπράμη, ανανέωσε το ραντεβού της με την ιατρική κοινό ιατρούς για τις επιστημονικές συναντήσεις της περιόδου 2016-2017, στις οποίες θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές – εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου και θα παρουσιαστούν τα πιο σύγχρονα ιατρικά θέματα.

Την περίοδο 2015-2016 πραγματοποιήθηκαν 14 επιστημονικές συναντήσεις στις οποίες καλύφθηκαν σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα διαφόρων ειδικοτήτων.

Επιστημονικές συναντήσεις Ευρωκλινικής 2014-2015

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν τη περίοδο 2014-2015, για έβδομη συνεχή χρονιά, οι επιστημονικές συναντήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής, οι οποίες διοργανώνονται από τη διοίκηση και την επιστημονική επιτροπή της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων.

Στόχος των επιστημονικών συναντήσεων είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η ενημέρωση των ιατρών της Ευρωκλινικής, αλλά και της ευρύτερης ιατρικής κοινότητας. Οι επιστημονικές συναντήσεις της Ευρωκλινικής δίνουν στους συμμετέχοντες ιατρούς τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης, πέρα από τον τομέα εξειδίκευσής τους, ενώ ταυτόχρονα προάγεται η γνωριμία των συμμετεχόντων, μέσω του γόνιμου διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, καθώς και η πληρέστερη ενημέρωση τους γύρω από το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρει η Ευρωκλινική.

Την περίοδο 2014-2015 πραγματοποιήθηκαν 18 επιστημονικές συναντήσεις στις οποίες καλύφθηκαν σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα διαφόρων ειδικοτήτων.

 

 

Επιστημονικές Συναντήσεις | Ευρωκλινική