Μαστολογικός & Γυναικολογικός έλεγχος

Κατηγορία:

Ετικέτες: ,

μοιραστείτε το:

Μαστολογικός & Γυναικολογικός έλεγχος

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 64.16.800, 801 & 139 (Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00) ή πατήστε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης των στοιχείων επικοινωνίας σας κάντε κλικ εδώ


60.00

Μαστολογικός & Γυναικολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει: 

 • Ψηφιακή Μαστογραφία
 • Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο μαστολόγο
 • Τεστ PAP
 • Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο γυναικολόγο

Λόγω αυξημένης ζήτησης η προσφορά παρατείνεται έως τις 22 Ιουλίου.

Για να κλείστετε ραντεβού και να αγοράσετε τη προσφορά online πατήστε:

Περιγραφή Υπηρεσίας

Η μαστογραφία είναι μια εξέταση που προκαλεί άγχος και φόβο στις περισσότερες γυναίκες με αποτέλεσμα να αναβάλουν ή να αποφεύγουν να την πραγματοποιήσουν.
Η αξία της όμως είναι ανεκτίμητη. Η μαστογραφία αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της γυναίκας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Μην το αναβάλετε άλλο!

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥ ΜΟΥ:

 • Πότε πρέπει να αρχίσω να κάνω μαστογραφία και πότε να σταματήσω;
  Ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος αρχίζει στην ηλικία των 40 και πρέπει να πραγματοποιείται όσο η γυναίκα είναι υγιής ανεξαρτήτου ηλικίας
 • Κάθε πότε πρέπει να την επαναλαμβάνω;
  Επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό
 • Γιατί είναι καλύτερη η ψηφιακή μαστογραφία;
  Γιατί έχει μικρότερη δόση ακτινοβολίας και πολύ καλύτερη απεικόνιση, ώστε οι ιατροί να κάνουν καλύτερη διάγνωση
 • Είναι απαραίτητη η κλινική εξέταση;
  Ναι. Ορισμένες μορφές καρκίνου του μαστού δεν ανευρίσκονται με το υπερηχογράφημα και τη μαστογραφία και πρέπει να κάνετε εξατομικευμένο έλεγχο από μαστολόγο

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ:

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, πρέπει να υποβάλλεται σε έναν Προληπτικό Γυναικολογικό Έλεγχο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία της. Μικρά προβλήματα που μπορεί να διαγνωστούν βρίσκονται σίγουρα σε αρχικά στάδια και είναι πλήρως αναστρέψιμα. Όσο νωρίτερα βρεθεί ένα πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ο κλινικός ιατρός – γυναικολόγος είναι αυτός που θα αξιολογήσει τα ευρήματα και θα προτείνει λύσεις, τόσο για την συχνότητα του προληπτικού ελέγχου, η οποία σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όσο και διαγνωστικές ή θεραπευτικές προσεγγίσεις, αν υφίσταται κάποιο πρόβλημα.

 • Τι είναι το τεστ Παπ; Το τεστ Παπανικολάου περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
 • Βοηθάει το Τεστ ΠΑΠ για να ανιχθευθούν τα κονδυλωμάτα και να διαγνωστεί ο HPV; Το Τεστ ΠΑΠ και η εξέταση από τον γυναικολόγο αποτελούν αποτελούν τα κυριότερα μέσα αναγνώρισης για τα κονδυλώματα τα οποία είναι τα κυριότερα, ανιχνεύσιμα, συμπτώματα του HPV
 • Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται; Κάθε χρόνο μετά την έναρξη της σεξουαλικής ζωής, εάν τα ευρήματα του τεστ Παπανικολάου είναι φυσιολογικά.
 • Τι είναι το τεστ ΠΑΠ; Το τεστ ΠΑΠ περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
 • Γιατί είναι σημαντικό; Ο έλεγχος βοηθά στον εντοπισμό των παθολογικών αλλοιώσεων στα κύτταρα του τραχήλου πριν αυτά εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία.

Σχετικές Υπηρεσίες