Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο

Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο

190.00

(0)

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού εκτίμησης –procryolipo- που περιλαμβάνει:

κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από ενδοκρινολόγο:
 • ιατρική έγκριση καταλληλότητας για κρυολιπόλυση
 • λήψη αναλυτικού ιατρικού ιστορικού
 • διάγνωση παθήσεων θυρεοειδούς ή μεταβολισμού που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα
 • συμβουλευτική για ενεργοποίηση του μεταβολισμού
κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από δερματολόγο:
 • παροχή πληροφοριών και επεξήγηση
 • εκτίμηση τοπικής συσσώρευσης λίπους και προτάσεις αντιμετώπισης
 • εκτίμηση καταλληλότητας και αποτελεσματικότητας θεραπείας

Αντιμετωπίστε την τοπική συγκέντρωση λίπους στο πηγούνι (διπλοσάγονο) με την κρυολιπόλυση. Η μόνη θεραπεία που προσφέρει ορατά αποτελέσματα με μία ΜΟΝΟ εφαρμογή και δεν είναι ενέσιμη ή απαιτεί χειρουργείο. Με την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης δικαιούστε επίσης:

 • Δωρεάν ραντεβού με διαιτολόγο-διατροφολόγο για λιπομέτρηση, παροχή προγράμματος διατροφής και προσωπική στοχοθέτηση
 • Δωρεάν επίσκεψη για μέτρηση και ιατρική αξιολόγηση του αποτελέσματος 3 μήνες μετά τη θεραπεία

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του εντοπισμένου πάχους στο πηγούνι, το γνωστό διπλοσάγονο, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του με ΜΙΑ μόνο θεραπεία. Η Κρυολιπόλυση με το ιατρικό μηχάνημα CRYOLIPO II είναι μια νέα επαναστατική, μη- επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους στο διπλοσάγονο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), με την οποία επιτυγχάνουμε ορατό και μόνιμα αποτελέσματα. τεστ κείμενο τεστ κείμενο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυολιπόλυση και τα πλεονεκτήματά της πατήστε εδώ . Αν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με την κρυολιπόλυση, πως λειτουργεί, αν υπάρχει αποτέλεσμα, αν είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς και αν έχει παρενέργειες διαβάστε το άρθρο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ ή καλέστε μας στο 210 64.16.139.

 

Η κρυολιπόλυση με μία ματιά:

 • Μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος
 • Άνετη, γρήγορη (διάρκεια μία ώρα)
 • Μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους στο διπλοσάγονο χωρίς ενέσιμες θεραπείες
 • Μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για ομοιόμορφο αποτέλεσμα (παγκόσμια καινοτομία)
 • Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων με φυσικό τρόπο
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να επανέλθετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας
 • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 ˚C) για ορατά αποτελέσματα με ΜΙΑ ΜΟΝΟ εφαρμογή
 • Ειδικός τύπος κεφαλής αποκλειστικά για το διπλοσάγονο
 • Τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για την κρυολιπόλυση στο διπλοσάγονο: 

 1. Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή δεν γίνεται κάποιο χειρουργείο, αναισθησία κλπ. Είναι μία ιατρική πράξη, εγκεκριμένη από το 2010 από τον US Food and Drug Administration (FDA) πιστοποιώντας την ασφάλεια της μεθόδου για την αποτελεσματική μείωση του τοπικού πάχους.

 1. Γιατί κρυολιπόλυση στην Ευρωκλινική Αθηνών (Το μηχάνημά σας είναι ιατρικό; Τι εγγυήσεις έχω;)

Στο Δερματολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών η κρυολιπόλυση παρέχεται  από το 2015 έχοντας  πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.200 εφαρμογές, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, πάντα υπό την άμεση εποπτεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με το μηχάνημα CRYOLIPO II της εταιρείας CLATUU.

 1. Γιατί κάνετε μόνο μία συνεδρία κρυολιπόλυσης; Γιατί δεν πρέπει να επαναλάβω συνεδρία πριν το τρίμηνο;

Η σταθερή ψύξη στους -9 οC με τις ολοκεραμικές κεφαλές που ψύχουν τα λιποκύτταρα απαγορεύει άλλη επανάληψη συνεδρίας στην ίδια περιοχή πριν περάσουν 3 μήνες. Γίνεται μία μόνο εφαρμογή, η οποία και αρκεί για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και γίνεται επαναξιολόγηση της περιοχής από τη δερματολόγο μετά το 3μηνο. Το αποτέλεσμα της μίας συνεδρίας επιτυγχάνεται χάρι στη χαμηλή θερμοκρασία ψύξης της περιοχής

 1. Γιατί πρέπει πρώτα να με δούνε οι ιατροί;

ΌΛΑ τα περιστατικά ελέγχονται, εγκρίνονται και εξετάζονται από Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο και Σύμβουλο διατροφής, προτού προχωρήσουν σε θεραπεία. Ο ιατρικός προέλεγχος αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να αποκλειστούν από τη διαδικασία ενήλικες με ιστορικό κακοήθειας, αυτοανόσων και μη σοβαρών νοσημάτων, υπερευαισθησίας στο ψύχος, έγκυες, θηλάζουσες και με τοπικές αντενδείξεις όπως π.χ. κιρσοί κάτω άκρων, κήλες κοιλιακού τοιχώματος κλπ. ώστε να διασφαλιστεί πως πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και πως η υγεία τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο λόγω ασθενειών.

 1. Τι ποσοστό λίπους θα χάσω;

Σε όλες τις ιατρικές μελέτες, αλλά και από την εμπειρία μας μετά την εφαρμογή των κεφαλών, αναμένεται απώλεια λίπους έως και 30%, κατά μέσο όρο. Το συγκεκριμένο ποσοστό αφορά και το διπλοσάγονο.

 1. Γίνεται μόνο μία συνεδρία ή θα κάνω κάποια στιγμή και επαναλαμβανόμενες;

Το ποσοστό των ατόμων που είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα κάνοντας μόνο μία εφαρμογή, σύμφωνα με τις μελέτες, είναι 85%. Ένα μικρό ποσοστό μόνο χρειάζεται επανάληψη για να γίνει αισθητή η μείωση του υποδορίου λίπους στο διπλοσάγονο.

 1. Επιτρέπεται η κρυολιπόλυση στο διπλοσάγονο;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί στο διπλοσάγονο εφόσον υπάρχει η κατάλληλη κεφαλή. Το μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιείται στην Ευρωκλινική διαθέτει ειδική κεφαλή (βλ. φωτογραφίες) η οποία εφαρμόζεται στην περιοχή και καταπολεμά τη συγκέντρωση τοπικού λίπους.

 

Έχετε ερωτήσεις για την κρυολιπόλυση; πατήστε εδώ

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801